Ota yhteyttä

URA MEILLÄ

Sinustako 
Nexialainen?

Ota yhteyttä

REKRYTOINTI

Liity mukaan Nexian tiimiin

Ota yhteyttä
Etsimme uusia vahvistuksia joukkoomme!

Oletko sinä todellinen tiimipelaaja, nautit ongelmienratkaisusta, etkä pelkää uusi haasteita tai vastuunkantoa? Siinä tapauksessa saatat olla tulevaisuuden tilintarkastaja tai nouseva verospesialisti!

Nexia Oy on vuonna 2000 perustettu nykyaikainen ja jatkuvasti kasvava ja kehittyvä tilintarkastusyhteisö. Olemme osa kansainvälistä Nexia International verkostoa, joka on maailman kahdeksanneksi suurin tilintarkastus- ja asiantuntijaverkosto, joka toimii lähes 130 maassa noin 35.000 asiantuntijan voimin. Nexian ydinosaamista on tilintarkastuksen lisäksi arvonmääritykset, sukupolven vaihdokset, verotus, yrityskaupat ja -järjestelyt. Asiakkaitamme ovat monipuolisesti erilaiset pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja säätiöt sekä kansainväliset yritykset.

Tavoitteet saavutetaan tekemällä yhteistyötä, priorisoimalla asiakaslähtöisyyden sekä kantamalla vastuuta ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Huumorintajua unohtamatta! Tiedämme, että työntekijämme ovat menestyksemme avain ja siksi etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka jakavat kanssamme nämä ajatukset ja arvot. Kulmakiviämme ovat tiivis tiimityöskentely, aina laadukas asiakaspalvelu ja helppo yhteydenpito, jatkuvasti kehittyvä ja ajan tasalla oleva osaaminen sekä vastuullisuus ja luotettavuus sen kaikissa muodoissa. Henkilöstömme koostuu monipuolisesta porukasta, jossa jokaista yksilöä ja sen tarpeita arvostetaan myös työpaikan ulkopuolella. 

 

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisesti erilaisia, sopivasti haastavia ja osaamiseesi mukaisia työtehtäviä

Oppimista sekä työskentelyä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa

Mahtavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön

Kattavan työterveyshuollon ja kilpailukykyiset luontoisedut

Työyhteisön, jossa viihdyt ja voit hyvin sekä töissä, että työn ulkopuolella

Toivomme sinulta:

Hyviä kommunikointitaitoja sekä organisointikykyä

Voit olla KHT- tai HT-auktorisoitu tai siihen tähtäävä tilintarkastaja. Katsomme kaiken aiemman työkokemuksen eduksi. Myös veropalveluiden osaajat ovat tervetulleita.

Aiempi työkokemus alalta ei kuitenkaan ole pakollista. Keväisin tarjoamme myös opiskelijoille oppimisen mahdollisuuden työharjoittelupaikkojen kautta.

Aito kiinnostus alaan ja uuden oppimiseen

Positiivista asennetta!

 

Sinustako Nexialainen? Kysy lisätietoja tai lähetä avoin hakemus!

Päivi Mishael
HT, osakas
Puh. +358 500 439 088
Email. paivi.mishael@nexia.fi
Jukka Havaste
KHT, osakas
Puh. +358 50 5935 314
Email. jukka.havaste@nexia.fi
Ota yhteyttä
YRITYS
Nexia yrityksenä
Nexia on suomalaisten auktorisoitujen tilintarkastajien omistama tilintarkastusyhteisö. Olemme erikoistuneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen. Pyrimme aina joustavaan palveluun, jonka avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.
Lue lisää
Yhteystiedot
Tietosuoja
Nexia Oy is a member firm of the “Nexia International” network. Nexia International Limited does not deliver services in its own name or otherwise. Nexia International Limited and the member firms of the Nexia International network (including those members which trade under a name which includes the word NEXIA) are not part of a worldwide partnership. Nexia International Limited does not accept any responsibility for the commission of any act, or omission to act by, or the liabilities of, any of its members. Each member firm within the Nexia International network is a separate legal entity.
OTA YHTEYTTÄ

    SEURAA MEITÄ